Stel uw pakket samen

Tarieven op maat

Onze software bevat veel modules en functies. Ook kunnen we u helpen bij de inrichting van een volledige interactieve community, een congres pagina óf adviseren over het automatiseren van uw ledenadministratie. Wij maken daarom graag een aabod op maat zodat de kosten van website met functies en overige diensten passen bij uw wensen. Wij hebben voor ieder een passend pakket. Dit loopt bijvoorbeeld van € 20,- tot € 255,- per maand voor het maandelijkse abonnement en van €1000,- tot €15.000,- voor eenmalige setup of ontwikkelkosten.

Iedereen een actieve community!
Wij bieden een pakket wat écht past bij uw vereniging. We passen het in in uw bestaande procedures en zorgen dat het vóór u werkt als USP van uw organisatie en helpt bij het activeren van uw community!

Beantwoord de vragen hiernaast - in ongeveer één minuut - en wij nemen spoedig contact op om ons aanbod voor u te bespreken.